Кошик
163 відгуків
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
+380939864678
+380986866224
MassFusion

Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник

  • Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник, фото 2
  • Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник, фото 3
  • Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник, фото 4
Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник

712,50 грн.

  • Під замовлення
+380939864678
  • +380986866224
Бездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0 до +250 °С) З ф-їй БудильникБездротовий термометр (до 30 м) з щупом для приготування їжі YB414-SZ (0 до +250 °С) З ф-їй Будильник
712,50 грн.
Під замовлення
Купити
+380939864678
  • +380986866224
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Кухонний термометр. Для чого він потрібен.

Крім звичайних термометрів для духових шаф (духовок) існують ще спеціальні термометри для вимірювання температури самого продукту. Причому не зовні, а зсередини. Такі термометри застосовуються для правильного приготування м'ясних страв. Справа в тому, що різні вироби з м'яса повинні готуватися при строго певній температурі.

Причому першорядне значення має саме температура всередині шматка м'яса, як, наприклад, при приготуванні ростбіфа або стейка з «кров'ю». Зовні шматок м'яса повинен мати тонку хрустку скоринку, а всередині залишатися соковитим і ніжним. Крім того кожне м'ясо будь то телятина, свинина або баранина має свою температуру готовності.

При запіканні м'яса в духовці головне, щоб всередині, шматок м'яса був добре пропеченим. Всередині шматка м'яса або дичини можуть перебувати бактерії, які можуть заподіяти шкоду здоров'ю. При певній температурі вони гинуть. Термометр для духовки показує температуру всередині камери, тоді як термометр для м'яса забезпечений щупом, який дозволить заміряти температуру саме всередині шматка м'яса або дичини.

При приготуванні м'ясної страви будемо орієнтуватися на внутрішню температуру.

  • Яловичина, просмажена не до кінця, але цілком їстівна і соковита 60 – 62° C.
  • Добре просмажена яловичина 76° C.
  • Баранина 80 – 84° C.
  • Свинина 82 – 85° C.
  • Птах 93 – 96° C.

При запіканні м'яса так само важливо не перетримати його в духовій шафі, інакше м'ясо вийде пересушеним і несмачним.

Особливості та переваги бездротового термометра для м'яса CVMH-G353:

  1. Дистанция работы с прибором до 30 м. Прибор состоит из приёмника сигнала (внешне напоминает рацию) и станции к которой присоединяется щуп из пищевой нержавеющей стали. Щуп погружается в мясо, а оператор (человек с приёмником) может находится к примеру в другом помещении, на расстоянии до 30 м от станции термометра. Благодаря термометру YB414-SZ отпадает необходимость постоянно находится с готовящимся продуктом, так как Вы можете в любой момент узнать его температура, а следовательно и степень готовности. 
  2. Режимы измерения: говядина, баранина, телятина, гамбургер, свинина, индейка, курица, рыба.
  3. Режимы настройки степень прожарки: хорошо прожарено, средне прожаренное, сыроватое (до свёртывания крови), плохо прожаренное (с кровью)
  4. Наличие таймера с звуковым сигналом
  5. Звуковая сигнализация при достижении выставленной температуры
  6. Щуп из пищевой нержавеющей стали и армированный провод, способный выдержать значительные температурные перепады. Устойчив к жидкостям (можно измерять температуру в воде)

Технические характеристики:

  1. Диапазон измерения температуры: от 0C ~ 250C (32F ~ 482f)
  2. Точность температуры: ± 1С
  3. Диапазон таймера: 99 мин. 59 сек
  4. Единица измерения: C/F
  5. Рабочее расстояние: до 30 м
  6. Довжина зонда: прибл. 108 см
  7. Харчування: 4 × 1.5 ААА батареї (не включені)
  8. Вага: прибл. 135.1 р

Комплектація:

  1. Бездротовий термометр для м'яса YB414-SZ
  2. Спека стійкий пуп
  3. Інструкція англійською мовою (робота з приладом дуже проста і інтуїтивно зрозуміла. Будь-яка людина, незалежно від знань мови за пару хвилин зможе освоїться з приладом)
  4. Гарантійний талон

Гарантія: 6 місяців. Не поширюється на прилади мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище - Комплектація), без гарантійного талону.

Основні
Країна виробникКитай
Користувацькі характеристики
Одиниці виміруФаренгейт °F, Цельсій °C
Кнопка перемикання шкали вимірюванняЄ
Максимальна температура виміру (°C)250 град.
МатеріалПластмаса
Матеріал щупаНержавіюча сталь
Призначення термометраДля вимірювання температури їжі, Для духовий печі
СтанНове
Тип термометраЕлектронний (цифровий) зі щупом
Точність вимірювання +/-1 град.
Ціна поділки1 град.
  • Ціна: 712,50 грн.